Mission og værdier

Mission
Vores mission er at bidrage til udvikling af mennesker og forretning, der kan måles på bundlinjen. Vi skaber motiverende udvikling, som ændrer samarbejdets former og giver holdbare resultater. Vi er ærekære og vedholdende, til det lykkes!

Vision
Visionen er at være blandt de absolut mest kompetente erhvervspsykologer i branchen. Det måler vi blandt andet ved at spørge vore kunder og løbende følge op på, at resultaterne af vores arbejde skaber en holdbar effekt (læs mere under Referencer).

Værdier

Resultater, der skal holde i længden
Vi er meget opmærksomme på at etablere en stærk kobling mellem forretning og mennesker, bl.a. i forhold til den enkeltes arbejdsvilkår i virksomheden. Således kan der skabes motiverende, realistiske mål og operationelle planer, der kan integreres i virksomheden, så udviklingen holder i længden.

Udfordring og nytænkning
Vi udfordrer organisationen og den enkeltes selvforståelse, så det giver ny og meningsfuld  indsigt, der understøtter udviklingen af både forretning, samarbejde og underliggende strukturer.

Vedholdenhed
Vi er ærekære og vedholdende indtil udviklingsprocessen er lykkedes, og vi får skabt resultater for medarbejdere og virksomhed.

Kompetence og seriøsitet
Vi er seriøse og fagligt meget ambitiøse i forhold til at sikre relevant kompetenceudvikling hos vores kunder. Løwe Consulting har en solid erhvervsmæssig og faglig ballast at trække på.

Humor
Vi er nærværende og gode til at skabe stærke relationer, som udvikler motivation og ejerskab hos kunden og overfor det arbejde, der skal gøres. Det gerne være sjovt, selvom det er krævende at udvikle sig.